Itvang.dk indgår samarbejde med Advodan

...


Tvangsauktionssiden itvang.dk har indgået samarbejde med Danmarks største advokatkæde, Advodan, der har udviklet et fast pris-koncept på rådgivning til private og virksomheder, der ønsker at byde på tvangsauktionerede ejendomme.

Med det nye koncept kan potentielle auktionskøbere få professionel rådgivning hos et af ADVODANs 37 lokale kontorer rundt om i landet til en fast lav pris.

Konceptet er udviklet af ADVODAN i forlængelse af, at itvang.dk har modtaget flere henvendelser fra boligsøgende, der har fået øje på muligheden for at købe bolig på tvangsauktion, og som i den forbindelse ønsker rådgivning fra en lokal advokat med speciale i tvangsauktioner.

Om Advodan:

Advodan er Danmarks største advokatkæde med 37 kontorer fordelt over hele landet. Advodan er eksperter i afholdelse af tvangsauktioner og yder endvidere rådgivning til private og virksomheder, der ønsker at købe fast ejendom på tvangsauktion.

Om itvang.dk:

Itvang.dk driver hjemmesiden www.itvang.dk, der viser samtlige ejendomme, der er begæret på tvangsauktion i Danmark.

I marts 2012 havde www.itvang.dk mere end 100.000 besøgende. På www.itvang.dk kan potentielle tvangsauktionskøbere bl.a. downloade tvangsauktions-salgsopstillinger, beregne sikkerhedsstillelse og se historiske tvangsauktionspriser.

Itvang.dk og Boliga er samarbejdspartnere.