Om itvang

itvang.dk samler information om danske tvangsauktioner over fast ejendom i Danmark og præsenterer informationen i en let og overskuelig form. Alle tvangsauktioner, der annonceres på itvang.dk, er også at finde på Boliga og tvangsauktioner.dk.

itvang.dk øger gennemsigtigheden på tvangsauktionsmarkedet ved at samarbejde med førende mediespillere i Danmark herunder Boliga.dk

Medarbejdere

Lars Groth
Lars Groth
Product owner

Tlf: +45 7199 1234
Lars Groth
Lars Groth
Product owner

Tlf: +45 7199 1234

Medier

Alle journalister er velkomne til at kontakte os for spørgsmål eller data til artikler.

Copyright

Alt materiale på www.itvang.dk er omfattet af danske og internationale copyright-love samt love om ophavsret. Hverken tekst, billeder, dokumenter, grafik, design, logo m.v. må kopieres medmindre itvang.dk ApS giver tilladelse hertil. Materiale tilknyttet de annoncerede ejendommen må anvendes privat og ikke manipuleres eller på anden måde ændres. Intet materiale på itvang.dk må sælges og/eller overbringes til tredjemand. itvang.dk fraskriver sig ethvert ansvar til rigtigheden af oplysningerne, der vises på itvang.dk og er ikke ansvarlige for følger (direkte og indirekte) af at benytte oplysninger, som vises på itvang.dk. www.itvang.dk ejes af Boliga ApS, cvr.nr: 34 48 61 88, Øster Alle 48, 4. tv. (Tårn D), 2100 København Ø.

Data

itvang.dk indeholder data fra Geodatastyrelsen, Matrikelkortet, januar 2013.

itvang.dk indestår ikke for rigtigheden af matrikeldata eller optegninger af matrikelkort, idet data herfra stammer fra 3. mand. Optegninger, data m.v. bør alene bruges vejledende, og itvang.dk fraskriver sig ethvert ansvar til rigtigheden af oplysningerne, der vises på google-kort, og itvang.dk er derfor ikke ansvarlige for følger (direkte og indirekte) af at benytte disse oplysninger.

iTvang.dk er en del af medievirksomheden Boliga Gruppen A/S: Læs mere om virksomheden
Job