Vestergade 21 - 3200 Helsinge 610 klik

Tinglyst areal 1095m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør det samlede boligareal 278 m2 heraf 167 m2 i tagetagen og 20 m2 i kælder. Det samlede erhvervsareal udgør 120 m2.

Generelle indledende bemærkninger:

Ejendommen et fritliggende enfamiliehus i to plan beliggende midt i Helsinge by. Det er en større ejendom, som består af tre længer. Stueetagen i den del af ejendommen, som ligger ud mod vejen, er blevet indrettet til erhvervsmæssig brug.

Udvendig besigtigelse:

Ejendommen er opført i 1877, dog med senere tilbygning i 2005. Den del af ejendommen, som ligger ud mod vejen, fremstår med pudsede ydermure i gul, mens den bagerste del af ejendommen fremstår i sort træ. Tagmaterialet i den forreste del af ejendommen fremstår i sorte tegl, og i den bagerste del af ejendommen i tagpap.

Grunden indeholder også en indkørsel med plads til to køretøjer, to terrasser i gadeplan, en høj terrasse samt en baghave, hvor der er etableret en swimmingpool. Swimmingpoolen henstår med vand, og trænger til vedligeholdelse.

Baghaven fremstår desuden med et drivhus og et skur.

Indvendig besigtigelse:

Som nævnt ovenfor består ejendommen af tre længer. Den forreste del af ejendommen anvendes delvis til erhvervsmæssig brug i stueetagen, og til beboelse på førstesalen.

Den bagerste del af ejendommen anvendes alene til beboelse. Der er ikke direkte adgang mellem den forreste og den bagerste del af ejendommen, og de fremstår således som to separate sektioner.

Den forreste del af ejendommen:

Stueetagen fremstår med to entréer, som ses at være tilknyttet butikslokalet hhv. førstesalen, et stort butikslokale, to køkkener og et toilet.

Entréen, som ses at være tilknyttet erhvervsmålet, fremstår med hvide loftsplader, hvide vægge og laminatgulv i lyse nuancer. Fra entréen er der adgang til toilettet, det ene køkken og butikslokalet.

Toilettet fremstår med hvidt loft, hvide vægge, som er delvist beklædt med hvide fliser og rødt linoleumsgulv. Herudover indeholder toilettet en mindre radiator, en hvid håndvask, et hvidt toilet samt et hvidt vindue af nyere dato med termoruder.

Det ene køkken fremstår med hvide loftsplader, hvide vægge og laminatgulv i lyse nuancer. Køkkenet indeholder elementer i hvid, hvide overskabe, en bordplade i mørkt træ, en håndvask i zink, en grå radiator samt to hvide vinduer af nyere dato med termoruder. Væggene fremstår med adskillige huller, der trænger til spartling.

Butikslokalet fremstår med hvide loftsplader, tapetserede vægge med diverse print i lyserød og beige samt laminatgulv i lyse nuancer. Herudover indeholder lokalet to store, hvide vinduespartier af nyere dato med termoruder, et hvidt vindue i almindelig størrelse med termoruder, en hvid dobbeltdør med termoruder, der åbner ud til Vestergade, samt en radiator. Væggene fremstår med adskillige huller, der trænger til spartling. Fra butikslokalet er der adgang til en kældernedgang samt stueetagens køkken.

Det andet køkken fremstår med hvide loftsplader, hvide vægge og laminatgulv i lyse nuancer. Herudover indeholder køkkenet en elmåler, elementer i træ, en håndvask i zink, en sort bordplade, et lille, hvidt køleskab af mærket Wasco samt en hvid dør med glasrude, der åbner ud mod den ene terrasse. Det bemærkes, at enkelte at loftspladerne fremstår mangelfulde.

Mellem butikslokalet og stueetagens øvrige entré er der en trappenedgang, som fremstår med hvidt loft, hvide vægge og mørkt gulv/trappetrin. Trappen fører ned til en kælder, som indeholder en lille fordelingsgang og tre rum.

Det første rum fremstår med hvidt loft, hvide vægge og gråt flisegulv. Rummet indeholder to lave reolsystemer, hvorpå der er monteret en grå bordplader, en hvid fjernevarmebeholder, en hvid vaskemaskine af mærket Siemens, en hvid tørretumbler af ukendt mærke samt et vindue i træ af ældre dato. Rummet fremstår desuden med tydelige rørføringer langs væggene i bl.a. farverne blå, hvid og grå.

Det andet rum er sænket ca. 30 centimeter nedad og fremstår med hvidt loft, tapetserede vægge i et rød- og hvidstribet mønster samt gråt flisegulv.

Det tredje rum fremstår med hvidt loft, hvide vægge samt hvidt betongulv. Hertil bemærkes, at gulvet bærer præg af slid, idet malingen er skallet af flere steder.

Entréen, som ses at være tilknyttet førstesalen, fremstår med hvidt loft, tapetserede vægge i et mørktblomstret mønster, sort flisegulv samt en elmåler. Entréen indeholder en trappe med sorte og hvide trappetrin, som leder op til førstesalen.

Førstesalen fremstår med to mellemgange, et badeværelse, et køkkenalrum, et værelse samt to depotrum. Hertil bemærkes, at de fleste rum på førstesalen fremstår med skråvægge.

Den første mellemgang ligger i forlængelse af trappeopgangen, og fremstår med hvidt loft, hvide vægge og sort væg-til-væg gulvtæppe. Fra gangen er der adgang til de to depotrum, som begge fremstår med hvidt loft, hvide vægge, trægulv og et hvidt skråvindue af nyere dato med termorude.

Fra gangen er der tillige adgang til badeværelset, som fremstår med hvidt træloft, hvide trævægge, lysegråt trægulv, et mørkebrunt badeværelsesmøbel, hvorpå der er monteret en grå håndvask, sorte hylder med indbygget spejl, en hvidt toilet med sort bræt samt en hvid radiator. Bruseren er monteret i et indhak, men er ikke afskærmet af en låge eller lignende. Hertil bemærkes, at der omkring bruseren fremstår synlige fugtskader i træværket.

Fra gangen er der endeligt adgang til køkkenalrummet, som fremstår med hvidt træloft, hvide vægge og mørke vinylgulve. Herudover indeholder køkkenal-rummet hvide køkkenelementer, en mørk bordplade, en zinkvask, overskabe med transparente låger, en hvid opvaskemaskine af mærket Grundig, en ovn i børstet stål af ukendt mærke, en sort kogeplade af ukendt mærke, en emhætte i børstet stål af ukendt mærke, et køleskab i børstet stål af mærket Atlas, to hvide vinduer af nyere dato med termoruder samt et større vinduesparti i hvid med termoruder.

Fra køkkenalrummet er der videre adgang til den anden mellemgang, som fremstår med hvidt loft, hvide vægge og sort væg-til-væg gulvtæppe. Gangen indeholder et indhak, som er indrettet til opbevaring.

Fra gangen er der adgang til værelset, som ligger et niveau længere nede end de resterende rum, således at man træder ned i værelset via to trappetrin. Værelset fremstår med hvidt loft, tre hvide vægge, en tapetseret væg i mørktblomstet mønster og lyst vinylgulv. Herudover indeholder værelset et hvidt vindue af nyere dato med termoruder.

Den bagerste del af ejendommen:

Stueetagen fremstår med et bryggers, et badeværelse, en fordelingsgang og fire værelser.

Bryggerset fremstår med mørkt træloft, hvide vægge og rødbrunt flisegulv. Herudover indeholder bryggerset røde elementer, røde overskabe, røde højskabe, en hvid håndvask, en lys bordplade, en hvid vaskemaskine af mærket Miele, en hvid tørretumbler af mærket Miele, et hvidt vindue af nyere dato med termoruder samt en hvid dør med kvadratiske ruder, der giver adgang til den ene terrasse i gadeplan samt en trappe, der leder op til førstesalen.

Fra bryggerset er der adgang til badeværelset, som fremstår med hvidt loft, hvide vægge, som er halvt beklædt med hvide fliser, mørkegråt flisegulv, et større badeværelsesmøbel i lyst træ med to indbyggede vaske, et hvidt toilet, et hvidt boblebad/jacuzzi, en separat bruseniche samt to hvide vinduer af nyere dato med termoruder.

Fra bryggerset er der tillige adgang til fordelingsgangen, som fremstår med hvidt loft, to hvide vægge, to tapetserede vægge i hvid- og blåstribet mønster samt to hvide døre med kvadratiske ruder, der giver adgang til terrasserne i gadeplan.

Det første værelse fremstår med hvidt loft, to hvide vægge, to tapetserede vægge i gul- og rødternet mønster samt lyse trægulve. Herudover indeholder værelset en hvid dør med kvadratiske ruder, som giver adgang til den ene terrasse i gadeplan.

Det andet værelset fremstår med hvidt loft, to hvide vægge, to tapetserede vægge i grønlige nuancer samt lyst trægulv. Værelset indeholder tillige en hvid dør med kvadratiske ruder, som giver adgang til den ene terrasse i gadeplan. Hertil bemærkes, at væggene fremstår med adskillige huller, der trænger til spartling.

Det tredje værelse fremstår med hvidt loft, hvide vægge, lyst trægulv samt to hvide vinduer af nyere dato med termoruder. Hertil bemærkes, at væggene fremstår med adskillige huller, der trænger til spartling.

Det fjerde værelse fremstår med hvidt loft, en hvid væg, tre tapetserede vægge i blå nuancer, lyst trægulv samt en hvid dør med kvadratiske ruder, der giver adgang til den ene terrasse i gadeplan. . Hertil bemærkes, at væggene fremstår med adskillige huller, der trænger til spartling.

Førnævnte trappe, der leder op til førstesalen, giver adgang til et køkken, som fremstår med hvidt træloft, en hvid væg, en gul væg og en tapetseret væg i rødt og sort mønster. Køkkenet indeholder sorte elementer, en lys bordplade, en hvid køkkenvask, en hvid og sort kogeø, en hvid opvaskemaskine af mærket Bosch, en ovn og kogeplade af mærket Constructa, to køleskabe i børstet stål af mærket Candy, en hvid radiator samt tre hvide vinduer af nyere dato med termoruder. Herudover indeholder køkkenet en hvid dør med kvadratiske ruder, der giver adgang til den tredje terrasse, som fremstår i træ og ligger på niveau med førstesalen.

Den ene stue ligger i direkte forlængelse af køkkenet, dog et niveau opad, således at man træder op i stuen via fire trappetrin. Stuen fremstår med hvidt loft med et ovenlysvindue, en hvid væg, to tapetserede vægge i rødt og sort mønster, en hvid radiator samt en hvid dobbeltdør med kvadratiske ruder, der giver adgang til en lille fransk altan med udsigt over den ene terrasse i gadeplan.

Den anden stue fremstår med hvidt loft, to hvide vægge, to tapetserede vægge i grønne og blå nuancer, lyst trægulv, fem hvide vinduer af nyere dato med termoruder samt tre hvide døre med kvadratiske ruder, der alle tre giver adgang til træterrassen.

Træterrassen fremstår med hvidmalet gelænder, og giver udsigt udover ejendommens baghave. Fra denne terrasse er der via en trappe adgang til den ene af husets øvrige terrasser, som ligger i gadeplan.

Uoverensstemmelse med BBR-meddelelsen:

Af BBR-meddelelsen fremgår det, at der forefindes én helårsbolig med køkken. Som nævnt ovenfor er ejendommen imidlertid opdelt i to separate sektioner, hvori der begge steder er monteret et køkken.

Det fremgår desuden af BBR-meddelelsen, at der ikke forefindes nogen dyb kælder. Dette anses for værende uoverensstemmende, idet dele af kælderen forekommer sænket.

Andre generelle bemærkninger:

Hvad angår de dele af ejendommen, som anvendes til beboelses, fremstår den overordnet set i pæn stand, og de ovennævnte fejl og mangler bærer alene præg af tidligere beboelse, som kan kvalificeres som almindelig slitage, dog med undtagelse af fugtskaderne i det ene badeværelse. Det er dog tydeligt, at ejendommen har stået tom over en længere periode,

Hvad angår erhvervsmålet, trænger denne del af ejendommen i højere grad til at blive renoveret.

Lejemål:

Der er et lejemål udlejet i ejendommen p.t. Der er indbetalt kr. 13.000,00 i forudbetalt husleje inkl. 1. måneds husleje. Der betales kr. 6.500,00 pr. måned i husleje. Det er endnu ikke lykkes at få udleveret lejekontrakt fra lejer. Når denne foreligger vil salgsopstillingen blive opdateret hermed.

Lån til indefrysning af ejendomsskat:

Rekvirenten gør opmærksom på, at der efter det oplyste er en gæld til kom-munen for lån til stigning i grundskyld. Fra og med 2018 er stigning i grundskyld indefrosset som lån, der forfalder i tilfælde af ejerskifte, og påhviler sælger at betale. Efter rekvirentens opfattelse betragtes en auktion i den forbindelse, som et ejerskifte i relation til lånet.

Lånet er ikke tillagt fortrinsret, og derfor er de indefrosne beløb ikke medtaget i størstebeløbet. Kravet på lån til stigning af grundskyld (de indefrosne beløb) er alene medtaget i hæftelsesoversigten, hvis Gældsstyrelsen inden auktionens gennemførelse har foretaget udlæg for kravet.

Auktionskøber skal dog være opmærksom på, at kommunen har mulighed for at henholde sig til ejendommen og derved reelt pålægge auktionskøber udgiften, hvis sælger ikke indfrier. En auktionskøber må derfor indrette sit bud efter, at der påhviler en forpligtelse herfor.

For nærværende ejendom er der pr. auktionsdagen indefrosset i alt kr. 0,00 i lån til betaling af stigninger i grundskylden.

Fremvisning af ejendommen:

Ved fremvisning af ejendommen kan det blive nødvendigt at dele interessede op i mindre grupper.

Det henstilles, at kun ejer, rettighedshavere og liebhavere, der har i sinde at byde på ejendommen, møder op til tvangsauktionen, da der er et begrænset antal siddepladser til rådighed.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Læs mere

Vand

Kortet herunder viser, hvor der er risiko for oversvømmelse under et voldsomt skybrud. Dvs. at det viser områder, der er uden afløb, og som ligger lavere end det omkringliggende terræn.

0,1 - 0,9m
1 - 1,9m
2 - 2,9m
3 - 3,9m
4 - 4,9m
< 5m

Data fra Geodatastyrelsen, DHM, WMS-tjeneste. Læs mere her.

Kommuneinformation - Gribskov

Kommunen

Tlf.: 72 49 60 00
Web: www.gribskov.dk
Indbyggere: 40.971

Skattesatser

Kommuneskat (%): 25,4
Kirkeskat (%): 0,85
Grundskyldspromille: 29,340

Småbørn

Månedstakst Tal i parentes angiver betalingsmåneder pr. år.
Dagpleje: 3458 (12)
Vuggestue: 3624 (12) med kost-3050 (12) uden kost
Børnehave: 2344 (12) med kost-1820 (12) uden kost
Pasningsgaranti:
Efter barsel er der dagpleje og vuggestue, men man kan ikke være sikker på at få den pladstype man ønsker

Skolebørn

Skolefritidsordninger: SFO: Morgen: 425 kr. mdl. i 11 mdr. Eftermiddag 1601 kr. Fuld tid: 2026 kr. Eftermiddag 3.-5. klasse: 940 kr. Klippekort 10 gange for 6. klasse: 400 kr.
Tilbud efter skoletid:
For skolebørn er der mulighed for skolefritidsordning til og med 5. klasse. Der er klub 3 dage pr. uge for 6.klasserne
Antal kommunale skoler: 9
Antal private- og friskoler: 6
Gymnasier mv.:
Helsinge Gymnasium

Offentlig transport

Togstationer:
Privatbaner Gilleleje-Helsingør, Gilleleje-Hillerød, Tisvildeleje-Helsinge-Hillerød

Demografi

Tal i parentes angiver gennemsnittet for hele landet
Børn (%): 18 (20)
Unge (%): 6 (9)
Ældre (%): 27 (20)
U. uddannelse (%): 28 (25)
M. videreg. uddannelse (%): 29 (36)

Anden offentlig service

Sygehuse:
Ingen offentlige sygehuse

Data er leveret af Bureau 2000. Oplysninger om børnpasning bygger på de seneste oplysninger, kommunen har givet til Bureau 2000.Oplysninger om ændringer i disse forhold vil normalt blive indarbejdet i oversigten senest 14 dage efter, at oplysningerne er modtaget fra kommunen. Eventuelle henvendelser til Bureau 2000: Tlf. 44 66 22 64, fax 44 66 22 75, e-mail: info@bureau2000.dk. Data er senest opdateret August 2020.

Hent salgsopstillingen Modtag nyheder om ejendommen

Om ejendommen

Boligtype Udlejn. og blandet ejd.
Boligareal 278 m²
Grundareal
Heraf vej
1.095 m²
0 m²
Erhvervsareal 120 m²
Matrikel / Lejl. nr. Matrikel: 8g, Helsinge By, Helsinge
Ejendomsværdi 3.550.000 DKK
Grundværdi 722.700 DKK
Hent salgsopstillingen 108 downloads
Riv ned og byg nyt
Lån til nybyggeri og renovering hos Nordea
Se dine muligheder*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Boliga Skøde

Har du brug for hjælp til udarbejdelse af tvangsauktionsskøde?


Beregn pris Sponsoreret indhold

Auktion

Ugedag Mandag
Dato 17. okt 2022
Tidspunkt 14:40
Retskreds Helsingør
Auktionssted
Retten i Helsingør
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør
T: 99 68 40 00
E: foged.hel@domstol.dk
W: Retten i Helsingør
08.30-15.00
AS-Nr 5-155/2022
Auktionsnr. 1
Annonceret i Statstidende 01. okt 2022
Størstebeløb 102.350 DKK

Advokat

Jacob Pehrson
Advokat Jacob Pehrson
CO HORTEN
Adresse Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup
Telefon 33344000
Journalnr. 596898-1/lc

Information om fremvisning

Tirsdag, den 11. oktober 2022, kl. 13.30. Tilmelding på: lec@horten.dk

Auktionsdokumenterne kan efterses hos rekvirenten eller Retten i Helsingør med henvisning til As nr. 5-155/2022

Til potentielle købere

kr.
kr.
kr.
Modtag nyheder vedr. auktionen

Ejendommens historik

Salgshistorik

Ingen registrerede salg siden 1992

Udbudshistorik

Ingen registrerede udbud siden 2007