Hemmedvej 34 - 8585 Glesborg 497 klik

Højeste bud på 1. auktion var 1 kr.

Der blev på 1. auktion indgået hammerslagsaftale.

Tinglyst areal 660 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et fritliggende hus til bolig med tilhørende erhvervsarealer, beliggende i Hemmed by lidt uden for Glesborg.

Ejendommen er beliggende få km fra havet ved Bønnerup og i rimelig nærhed af indkøbsmuligheder og folkeskolen i Glesborg. Der er busstoppested lige uden for huset.

Ejendommen har efter det foreliggende stået tom det sidste år eller to. Ejendommen har forgæves været søgt solgt af Ejendomsmæglerfirmaet Frandsen i Glesborg for pris på kr. 485.000.

Beboer i området har oplyst, at ejendommen har været udsat for et større rotteangreb, som man sammen med rottefængeren fik stoppet. Der er dog fortsat åbent for angreb.

Det fremgår, at ejendommens træpillefyr samt alle hårde hvidevarer, samt varmeinstallation i lokale på første sal i erhvervsdelen, m.v., mangler.

Overalt inde i bygningerne henstår efterladte møbler m.v., antagelig uden værdi.

Ejendommen består af en hovedbygning (bolig) ud til vejen i to etager med murede ydermure og skråtag antagelig af fibercement.

Ved indtræden fra vej består denne bygning af et mindre rum med parketgulv og træloft. Derfra kommer man ind i forstue med trægulv og - loft, hvor der tidligere har stået et træpillefyr. Herfra er adgang til gang/køkken med flisegulv og enkelte tilbageværende køkkenelementer samt træloft, og med udgang via bagdør.

En flisebelagt gang med træloft leder til et større badeværelse med en særpræget muret bruseniche, flisegulv og med adgang til "bryggers" med linoleumsgulv m.v., herunder "resterne" af et anlæg til solfangere samt et toilet. Dette samlede rum er beliggende i mellembygning (skurbygning?), mellem hovedbygning og erhvervsdelen.

Via trappe fra forstuen i boligen er adgang til første sal (med skråvægge) med større rum med trægulv og -loft. Via gang med trægulv er adgang til et wc med flisegulv. Fra gangen endvidere adgang til mindre værelse med gulvtæppe, foruden mindre rum med trægulv.

Mægleren har beskrevet ejendommen således:

Ejendommens bolig er indrettet med 2 værelser i stueplan, godt badeværelse med vaskeplads, pænt køkken og stue. Her er fordelergang og adgang til husets 1. sal, der indeholder værelse, walk-in-closet, toilet og stue. Her kunne evt. indrettes ekstra værelse.

Fra bagsiden af grunden - ved siden af forsamlingshuset - er der adgang til de øvrige to bygninger (erhvervsdelen) med garagebygning (genopført værkstedsbygning) i "2 etager". Garageport har øjensynligt tidligere været fjernbetjent. I garagen er der tilsyneladende (kunne ikke besigtiges grundet mange opstablede gamle møbler m.v.) lavet en interimistisk "smøregrav", gulvet er beton, og loft er tilsyneladende cebrexplader. Loftshøjden er forholdsvis lav. Selve rummet er svarende til to garagers størrelse.

Vedrørende førstesalen, se nedenfor.

Herfra er via få trappetrin adgang til mellembygningen {erhvervsdel) med stort "arbejdsrum" med linoleum og uspecificerede lofter. En nyere trappe fører til en førstesal med nyere trægulv, delvist plankevægge, flot bardisk i store planker samt uspecificeret loft. I rummet er hul i væggen ud til - muligvis fra et varmeanlæg, der er afmonteret og bortfjernet. I et hjørne er toilet med meget interimistisk afløb. Bag bardisken er opbygget et køkken med vask og gammelt komfur uden værdi. Fra dette rum er via trappe med flere trin adgang til (garagebygningens førstesal) større rum med plankegulv og -vægge samt loft i kip med antageligt cebrexplader. Der er flere ovenlysvinduer, men i hvert fald ét er så utæt {muligvis grundet manglende tagplader), at vandet står ned i rummet, og via dette videre ned i garagerummet.

Fra førnævnte rum er der vinduer til gavl en samt dør, der imidlertid kun fører ud i det fri (ingen udvendig trappe eller altan). Haven trænger til en kærlig hånd. Her forefindes ældre, opbygget ovn samt en mindre terrasse. begge uden værdi.

Ved fremvisning af ejendommen skal fremmødte benytte masker og håndsprit /engangshandsker, før de går ind. På grund af afstandskravet på 2 meter og kravet om 4 m² pr. person kan det blive nødvendigt at dele interesserede op i mindre grupper!

Det henstilles, at kun ejer, rettighedshavere og liebhavere, der har til hensigt at byde på ejendommen, møder op til tvangsauktionen, da der er begrænset antal siddepladser!

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger er delvis baseret på udskrift af BBR-registeret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Udskriften fra BBR-registeret er ikke bevis for at gældende love og bestemmelser er overholdte.

Læs mere

Vand

Kortet herunder viser, hvor der er risiko for oversvømmelse under et voldsomt skybrud. Dvs. at det viser områder, der er uden afløb, og som ligger lavere end det omkringliggende terræn.

0,1 - 0,9m
1 - 1,9m
2 - 2,9m
3 - 3,9m
4 - 4,9m
< 5m

Data fra Geodatastyrelsen, DHM, WMS-tjeneste. Læs mere her.

Kommuneinformation - Norddjurs

Kommunen

Tlf.: 89 59 10 00
Web: www.norddjurs.dk
Indbyggere: 37.089

Skattesatser

Kommuneskat (%): 26.7
Kirkeskat (%): 1
Grundskyldspromille: 34

Småbørn

Månedstakst Tal i parentes angiver betalingsmåneder pr. år.
Dagpleje: 2665 (12)
Vuggestue: 3381 (12) med kost-2902 (12) uden kost
Børnehave: 2065 (12) med kost-1586 (12) uden kost
Pasningsgaranti:
Der er pasningsgaranti, men ikke til en pladstype. Pasningsgarantien gælder heller ikke en bestemt åbningstid.

Skolebørn

Skolefritidsordninger: SFO: 1784 kr. mdl. i 11 mdr. (Anholt 1427 kr. i 12 mdr.)
Tilbud efter skoletid:
For skolebørn er der mulighed for skolefritidsordning til og med 3. klasse, nogle steder 4. klasse. Herefter er der mulighed for juniorklub.
Antal kommunale skoler: 12
Antal private- og friskoler: 3
Gymnasier mv.:
Grenaa Gymnasium, Grenaa Tekniske Gymnasium, Handelsgymnasiet i Grenaa

Offentlig transport

Togstationer:
Grenaa og Trustrup Station (regionaltog)

Demografi

Tal i parentes angiver gennemsnittet for hele landet
Børn (%): 17 (20)
Unge (%): 8 (9)
Ældre (%): 25 (20)
U. uddannelse (%): 34 (27)
M. videreg. uddannelse (%): 19 (33)

Anden offentlig service

Sygehuse:
Grenaa Centralsygehus

Data er leveret af Bureau 2000. Oplysninger om børnpasning bygger på de seneste oplysninger, kommunen har givet til Bureau 2000.Oplysninger om ændringer i disse forhold vil normalt blive indarbejdet i oversigten senest 14 dage efter, at oplysningerne er modtaget fra kommunen. Eventuelle henvendelser til Bureau 2000: Tlf. 44 66 22 64, fax 44 66 22 75, e-mail: info@bureau2000.dk. Data er senest opdateret August 2020.

Hent salgsopstillingen Modtag nyheder om ejendommen

Om ejendommen

Boligtype Udlejn. og blandet ejd.
Boligareal 174 m²
Grundareal
Heraf vej
860 m²
0 m²
Erhvervsareal 221 m²
Matrikel / Lejl. nr. Matrikel: 2h, Hemmed By, Hemmed
Ejendomsværdi 720.000 DKK
Grundværdi 52.100 DKK
Hent salgsopstillingen 74 downloads

Lån fra 5% - uden om banken

Står din bank i vejen for købet af din drømmebolig, så kontakt UdenomBanken.


Beregn og lån Sponsoreret indhold

Auktion

Ugedag Onsdag
Dato 09. dec 2020
Tidspunkt 09:30
Retskreds Randers
Auktionssted
Retten i Randers
Auktionslokale
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C
T: 99688600
E: foged.ran@domstol.dk
W: Retten i Randers
08.30-15.00
AS-Nr 54-159/2020
Auktionsnr. 2
Annonceret i Statstidende 12. nov 2020
Størstebeløb 42.894 DKK

Advokat

Advokat Tom Askholm
CO Advokat (H) Tom Askholm
Adresse Østervold 33, 2
8900 Randers C
Telefon 86428100
Journalnr. 5168

Information om fremvisning

Kontakt rekvirenten

Auktionsdokumenterne kan efterses hos rekvirenten eller Retten i Randers med henvisning til As nr. 54-159/2020

Til potentielle købere

kr.
kr.
kr.
Modtag nyheder vedr. auktionen

Ejendommens historik

Salgshistorik

Ingen registrerede salg siden 1992

Udbudshistorik

Ingen registrerede udbud siden 2007