Årbygade 4A-E - 4400 Kalundborg 407 klik

Udlejningsejendom Kalundborg.

Samlet tinglyst areal 2.153 m², heraf vej 9 m².

Udlejningsejendom opført i 1888 og til-/ombygget i år 2009. IføIge BBR har ejendommen et bebygget areal på 359 m², med en udnyttet tagetage på 276 m², samt et samlet boligareal på 634 m². Ejendommen består af to bygninger, hvoraf den ene huser lejlighederne, mens den andet delvis bruges til erhverv (udhuse). Ejendommens ydervægge består af mursten og taget er af tegl. Opvarmningen opvarmes af oliefyr.

Bygning 1:

Lejlighed 1 (4A st)

Lejligheden har ifølge BBR et areal på 141 m² og er udlejet. Lejligheden 4A st og 4A,1 deler dør ud til gård. Til lejligheden hører en have, som er græsbelagt.

Entré med adgang til stort soveværelse med trægulv, stue med trægulv og soveværelse med dør til lejlighedens have. Køkken af nyere dato med laminatbordplader, flisegulv og gipsloft, hvor der er diodelys. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: køle-/fryseskab af mærket Vestfrost, opvaskemaskine af mærket Bosch, ovn af mærket Gorenje og kogeplader af ukendt mærke. Stort badeværelse med toilet, stor bruseniche og en håndvask med skab. Flisegulv og væggene er delvist belagt med fliser. Lejer oplyser, at der er gulvvarme på badeværelset. Soveværelse med gulvtæppe. Lejligheden fremstår i god stand.

Lejlighed 2 (4A 1)

Lejligheden har ifølge BBR et areal på 59 m² og er udlejet.

Entré med adgang til stor stue med trægulv. Der er herfra adgang til et stort soveværelse med trægulv og gipsloft. Fra stuen er en stige, som fører op til en stor hems med gulvtæppe. Køkken med laminatbordplader og trægulv. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: Køle-/fryseskab af mærket Vestfrost, ovn af mærket Gram og opvaskemaskine af ukendt mærke. Badeværelse er af nyere dato med toilet, bruser og vask med indbygget skab. Flisegulv og væggene er delvist dækket med fliser. Lejligheden fremstår i god stand.

Lejlighed 3 (4B)

Lejligheden har ifølge BBR et areal på 59 m² og er udlejet.

Entré med trappe, som fører op til selve lejligheden. Køkken af nyere dato med trægulv og laminatbordplader. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: Opvaskemaskine af mærket Bosch, emhætte af mærket Brandt og ovn af mærket Gram. Stue med trægulv og gipsloft. Fra stuen er der desuden adgang til et loftsrum. To soveværelser med trægulv. Badeværelse af nyere dato med bruser, toilet og håndvask med skab og flisegulv. Lejligheden fremstår i god stand, men kræver dog en rengøring.

Lejlighed 4 (4C)

Lejligheden har ifølge BBR et areal på 153 m² og er udlejet.

Entré med trægulv, værelse med trægulv og gipsloft. Køkken/alrum med trægulv og gipsloft. Køkkenet er af nyere dato med god skabsplads, træbordplader, og der er diodelys i loftet. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: køle-/fryseskab af mærket grundig, opvaskemaskine af mærket Aeg, emhætte af ukendt mærke og en ovn af mærket Bosch. Fra alrummet er der en dør, som fører ud til have. Badeværelse af nyere dato med spa, bruser, dobbelt håndvask med skab og toilet. Flisegulv og væggene er delvist belagt med fliser. Soveværelse med trægulv og gipsloft. To værelser, som p.t. anvendes som kontor, hvoraf det ene har tæppe mens det andet har trægulv. Lejligheden fremstår i god stand.

Lejlighed 5 (Lejlighed 4D)

Lejligheden har ifølge BBR et areal på 110 m² og er udlejet (opsagt).

Entré, køkken/alrum med trægulv. Køkkenet er af nyere dato med træbordplader. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine af mærket Blomberg, køle-/fryseskab af mærket Westfront og en ovn af mærket Bosch. Stue, nyere badeværelse med bruser, dobbelt håndvask med skab, toilet og et skab. Flisegulv og væggene er delvist med fliser. Tre værelser med trægulve. Lejligheden fremstår i god stand.

Lejlighed 6 (Lejlighed 4E)

Lejligheden har ifølge BBR et areal på 112 m² og er udlejet.

Lejligheden er i to plan. Entré med trægulv, badeværelse og 2 værelser med trægulve. Nyere badeværelset med dobbelt vask med skab, bruser og toilet. Flisegulv og væggene er delvist dækket med fliser. Fra stueetagen er der en trappe, som fører op til lejlighedens anden etage, der består af et køkken/alrum. Nyere køkken med trægulv og træbordplader. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: køle-/fryseskab af mærket Vestfront, opvaskemaskine af mærket Bosch, emhætte af mærket Electrolux og en ovn af mærket Bosch. Alrum med vinduespartier med udsigt til grønne arealer og trægulv. Lejligheden fremstår i god stand.

Teknikrum/fællesareal:

Teknikrum med flisegulv, hvor 5 af lejlighedernes centralstøvsuger placeret. Herudover oliefyr, mindre vaskeri, hvor der på besigtigelsestidspunktet var 2 tørretumblere, hvoraf den ene var af mærket Gorenje, mens den anden var af ukendt mærke. Herudover var der 2 vaskemaskiner, hvoraf den ene var af mærket Gorenje, mens den anden af mærket Sharp.

Der er desuden en fælles terrasse på gårdspladsen, som kan benyttes af alle beboere.

Øvrige bygninger:

Større bygning med flere rum, herunder et depotrum for alle lejlighederne. Større lagerhal med cementgulv, 2 hobbyværksteder/rum, hvoraf den ene har en indgang fra siden af bygningen og det andet har tilhørende kontor.

På besigtigelsestidspunktet var det ikke muligt at besigtige hobbyværkstederne samt kontoret indvendigt.

Ejer har oplyst, at bygningerne har været revet ned og genopbygget m.v., så kvadratmeter m.v. passer ikke helt til det angivne i BBR. Rekvirenten indestår ikke for lovligheden heraf.

Udearealer:

Til ejendommen hører en fælles terrasse, parkeringsplads samt affaldscontainere.

Øvrige oplysninger:

Iflg. ejendomsdatarapporten er der forbud mod el som opvarmningsmiddel.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 15.01.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Læs mere

Vand

Kortet herunder viser, hvor der er risiko for oversvømmelse under et voldsomt skybrud. Dvs. at det viser områder, der er uden afløb, og som ligger lavere end det omkringliggende terræn.

0,1 - 0,9m
1 - 1,9m
2 - 2,9m
3 - 3,9m
4 - 4,9m
< 5m

Data fra Geodatastyrelsen, DHM, WMS-tjeneste. Læs mere her.

Kommuneinformation - Kalundborg

Kommunen

Tlf.: 59 53 44 00
Web: www.kalundborg.dk
Indbyggere: 48.358

Skattesatser

Kommuneskat (%): 25
Kirkeskat (%): 1,01
Grundskyldspromille: 34

Småbørn

Månedstakst Tal i parentes angiver betalingsmåneder pr. år.
Dagpleje: 2349 (11)
Vuggestue: 3042 (11) med kost-2506 (11) uden kost
Børnehave: 1902 (11) uden kost
Pasningsgaranti:
Efter barsel er der dagpleje og vuggestue, men man kan ikke være sikker på at få den pladstype man ønsker

Skolebørn

Skolefritidsordninger: Skolefritidsordninger: 1631 kr. mdl. i 11 mdr. for en fuldtidsplads. 912 kr. for en eftermiddagsplads. 719 kr. mdl. for morgenpasning. SFO-2: 1 dag 160 kr., 2 dage 320 kr., 3 dage 480 kr. og 4 + 5 dage 640 kr.
Tilbud efter skoletid:
For skolebørn er der mulighed for SFO til og med 4. klasse. Herefter er der SFO-2
Antal kommunale skoler: 17
Antal private- og friskoler: 9
Gymnasier mv.:
Høng Gymnasium og HF-Kursus, Kalundborg Gymnasium og HF-Kursus

Offentlig transport

Togstationer:
Kalundborg og Svebølle Station (regionaltog). Privatbane Høng-Tølløse.

Demografi

Tal i parentes angiver gennemsnittet for hele landet
Børn (%): 21 (21)
Unge (%): 7 (9)
Ældre (%): 21 (18)
U. uddannelse (%): 29 (25)
M. videreg. uddannelse (%): 22 (33)

Anden offentlig service

Sygehuse:
Kulundborg Sygehus

Data er leveret af Bureau 2000. Oplysninger om børnpasning bygger på de seneste oplysninger, kommunen har givet til Bureau 2000.Oplysninger om ændringer i disse forhold vil normalt blive indarbejdet i oversigten senest 14 dage efter, at oplysningerne er modtaget fra kommunen. Eventuelle henvendelser til Bureau 2000: Tlf. 44 66 22 64, fax 44 66 22 75, e-mail: info@bureau2000.dk. Data er senest opdateret Januar 2015.

Hent salgsopstillingen Modtag nyheder om ejendommen

Om ejendommen

Boligtype Udlejn. og blandet ejd.
Boligareal 634 m²
Grundareal
Heraf vej
2.153 m²
9 m²
Erhvervsareal 0 m²
Matrikel / Lejl. nr. Matrikel: 5hp, 5f, Årby by, Årby
Ejendomsværdi 2.700.000 DKK
Grundværdi 375.800 DKK
Hent salgsopstillingen 136 downloads

Lån fra 5% - uden om banken

Står din bank i vejen for købet af din drømmebolig, så kontakt UdenomBanken.


Beregn og lån Sponsoreret indhold

Auktion

Ugedag Onsdag
Dato 19. feb 2020
Tidspunkt 09:00
Retskreds Holbæk
Auktionssted
Retten i Holbæk
Domhusstræde 1
4300 Holbæk
T: 99 68 66 40
E: foged.hbk@domstol.dk
W: Retten i Holbæk
08.30-15.00
AS-Nr AS 40-429/2019
Auktionsnr. 1
Annonceret i Statstidende 30. jan 2020
Størstebeløb 293.470 DKK

Advokat

Stefan Schwærter
Advokat Stefan Schwærter
CO DreistStorgaard Advokater A/S
Adresse Bag Haverne 32
4600 Køge
Telefon 56634466
Journalnr. 52-136520

Information om fremvisning

Mandag, den 17. februar 2020, kl. 14:00, dog alene ved forudgående tilmelding til DreistStorgaard Advokater A/S, tlf. 56643335/hkh@dreiststorgaard.dk.

Auktionsdokumenterne kan efterses hos rekvirenten eller Retten i Holbæk med henvisning til As nr. AS 40-429/2019

Til potentielle købere

kr.
kr.
kr.
Modtag nyheder vedr. auktionen

Ejendommens historik

Salgshistorik

Ingen registrerede salg siden 1992

Udbudshistorik

Ingen registrerede udbud siden 2007