14 bygninger og plads til 120 elever: Hel efterskole begæret på tvangsauktion

Foto: itvang.dk

Siden 70’erne har Hedegårdsvej 59 i Bedsted Thy lagt muld til adskillige fester, teaterforestillinger, foredrag og musiske optrædener. Adressen var nemlig ind til for nyligt hjemsted for Svankjær Efterskole.


Men nu står en ny tid for porten til den over 34.000 kvadratmeter store nordvestjyske grund ved Nationalpark Thy.


Ejendommen er nemlig begæret på tvangsauktion, hvor interesserede købere kan sikre sig råderetten over adressen, der breder sig over hele 14 bygninger og sovepladser til omkring 120 elever.


Som det altid gør sig gældende på tvangsauktioner, foregår handlen i fogedretten via bud – og dermed er det altså størrelsen på de interesserede byderes pengepunge, der afgør, hvilken pris efterskolen skifter ejere for.


Størstebeløbet for ejendommen udgør dog knap 460.000 kr., oplyser itvang.dk – og det er således, hvad der minimum skal betales for ejendommen på tvangsauktion.


Fysik, musik og EDB-lokale


At den store røde murstensejendom har været i brug til undervisning er tydeligt, når man lader øjnene løbe hen over beskrivelsen af de forskellige bygninger.


Én er således en knap 700 kvadratmeter stor værelsesfløj, en anden en idrætshal og en tredje en mellembygning med syv toiletter.


Dertil kommer en bygning med stort industrikøkken, spisesal, fysiklokaler, musiklokaler, foredragssal og blandt andet også teaterlokale.


Oven i hatten kommer et motorlæremaskinrum, og et lokale som man nok skal være lidt ældre end helt ung for at have stiftet bekendtskab med: EDB-lokalet.


Tvangsauktionen er sat til at skulle afholdes den fjerde juli ved Fogedretten i Holstebro, og offentligt er ejendommen vurderet til 12,3 millioner kr.


Se og læs mere om efterskolen her


Information

Mere information om tvangsauktioner: Se itvang.dk's købervejledning

Jurahjørnet

Se svar på brugernes spørgsmål om tvangsauktioner

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om relevante bolignyheder Tilmeld dig itvang.dk's nyhedsbrev