Kystvejen 275 A - 8300 Odder 7795 klik

BEMÆRK:
Ejendom med 2 beboelsesbygninger, swimmingpool og udsigt både til Aarhus bugt og Norsminde fjord.

Tinglyst areal 7.560 m², heraf vej 205 m².

Bygning 1 (5 på BBR): Pudset murstensbygning fra 2008 med sort tegltag og termovinduer. Bygningen er i tre plan og opvarmes med el samt brændeovn. Der er to varmepumper – hvoraf den ene regulerer brugsvand og gulvvarme.

Kælderplan: Større spa rum med lang bordplade og to håndvaske, herfra åben indgang til et bruserum med tre wellness brusere, og lukket indgang til dampbad og til sauna. To badeværelser med toilet, et lille disponibelt rum, en baggang med udgang til det fri, et teknikrum, et større opholdsrum, samt det rum hvorfra trappen går op til stueetagen. Der forefandtes i kælderplan på tidspunktet for rekvirentens besigtigelse en Siemens vaskemaskine, en Bosch tørretumbler og en Indesit kombi vaske/tørremaskine. I opholdsrummet er der forberedt til tilslutning af brændeovn til skorsten.

Stueplan: Hall med trappe til kælder og til 1. sal. Derforuden en stor stue med brændeovn, køkken med åben adgang til spisestue, badeværelse med toilet og brus samt nedgang til isoleret havestue med gulvvarme og med udsigt til swimmingpoolen. Der forefandtes i stueplan på tidspunktet for rekvirentens besigtigelse et Aniston amerikansk køle/fryseskab med isterning-maskine, en Aniston indbygnings opvaskemaskine, en Aniston indbygningsovn, en indbygget Bosch induktions kogezone, en Aniston mikrobølgeovn og en Aniston emhætte.

Første sal: Stor repos, hvor trappen kommer op med plads til hyggekrog med udsigt til Aarhus Bugt, og i den modsatte ende af reposen med udgang til terrasse med udsigt til swimmingpoolen og til Norsminde Fjord. Derforuden tre værelser og et badeværelse med brus og toilet.

Der forefandtes desuden på tidspunktet for rekvirentens besigtigelse et lydanlæg med højttalere i flere rum.

Bygningen har separat el- og vandforsyning.

Bygning 2 (2 på BBR): Pudset murstensbygning fra 2008, med sort tegltag og termovinduer. Bygningen er i to plan og opvarmes med elvarme. Der er forberedt til tilslutning af brændeovn til skorsten.

Stueplan: Hall med the-køkken i den fjerne ende, badeværelse med toilet og brus, køkken i åben forbindelse med vinkelstue, havestue med påbegyndt udekøkken, to værelser, et badeværelse med toilet, en baggang med udgang til det fri, et badeværelse med toilet samt et teknikrum. Der forefandtes i stueplan på tidspunktet for rekvirentens besigtigelse et Indesit kø-le/fryseskab, en Aniston ovn, endnu et Indesit køle/fryseskab, en Electronic opvaskemaskine samt en lille opvaskemaskine af ukendt mærke.

Første sal: På første sal indeholder bygningen repos, der hvor trappen kommer op samt tre værelser og en stue.

Et vindue i et værelse i bygningen har stået på klem, imens bygningen har været uopvarmet, og det har medført angreb, af hvad der kunne ligne skimmelsvamp, i murværket som støder op til vinduet.

Der forefindes hvad der kunne ligne skimmelsvamp i lofthjørnet over bruser i det ene badeværelse.

Bygningen har separat el- og vandforsyning.

Swimmingpool (se foto): Swimmingpoolen er ikke i drift. Bunden er flækket. Ifølge nuværende ejer er der flere måder, hvorpå bunden kan repareres. Swimmingpoolen er ikke registreret på BBR, men figurerer på det foto, der er vedhæftet BBR.

Bygning 3 (4 på BBR): Udbygning fra 1954, opført i letbeton og med tagbelægning af fibercement, herunder asbest (bølgeeternit). Der er hul i taget. Bygningen er uden varme.

Carport med brændeskur (se foto): Bygningen er opført i træ. Bygningen er ikke registreret på BBR, men figurerer på det foto, der er vedhæftet BBR.

Togvogn: Der forefindes på grunden, i den nordlige ende, en togvogn.

Minirensningsanlæg (se foto – sort dæksel): Nuværende ejer oplyser, at det er et såkaldt 15 P anlæg, dimensioneret til 20 personer. Minirensningsanlægget er ikke i drift.

Septiktank (se foto – hul med afmonteret dæksel og hul i jord ved siden af): Selve tanken har ifølge nuværende ejer forskubbet / sat sig. Derved er der tilsyneladende kommet en utæthed, muligvis ved, at et rør har forskubbet sig eller er gået i stykker. Der trænger på grund af denne utæthed grundvand ind i septiktanken. Septiktanken er ikke i drift.

Beskyttet sten- eller jorddige – se særskilt bilag til salgsopstillingen.

Øvrige forhold:

Fra ejendommen er der udsigt både til Aarhus bugt og Norsminde fjord.

Der var på tidspunktet for rekvirentens besigtigelser af ejendommen henholdsvis den 09.02.2018 og den 13.02.2018 både el- og vandforsyning. Ifølge nuværende ejer har der imidlertid igennem længere tid været lukke for elforsyningen til ejendommen, som derfor har henstået uopvarmet med deraf følgende risiko for frostskader. Den lille varmepumpe var i drift ved rekvirentens besigtigelser den 09.02.2018 og den 13.02.2018. Den store varmepumpe var ikke i drift. Ejendommen er rekvirenten bekendt ikke trykprøvet efter, at der har været lukket for elforsyningen. Det foreligger uoplyst, om installationer, herunder hårde hvidevarer i ejendommen, er funktionsdygtige.

Det præciseres for god ordens skyld, at BBR ikke stemmer overens med de faktiske forhold på ejendommen. Der henvises i stedet til de plantegninger, der er vedlagt som bilag til salgsopstillingen, og som ifølge ejendommens nuværende ejer med enkelte ændringer skulle stemme overens med de faktiske forhold. Begge boligenheder er opført fra grunden i nuværende ejers ejertid. Der er ifølge nuværende ejer intet tilbage af den i BBR omtalte oprindelige bolig fra 1912.

Nuværende ejer oplyser at have opgravet og fjernet den på BBR omtalte olietank fra ejendommen. Der er ifølge nuværende ejer hverken oliefyr eller olietank på ejendommen.

Læs mere
Solens placering

Vand

Kortet herunder viser, hvor der er risiko for oversvømmelse under et voldsomt skybrud. Dvs. at det viser områder, der er uden afløb, og som ligger lavere end det omkringliggende terræn.

0,1 - 0,9m
1 - 1,9m
2 - 2,9m
3 - 3,9m
4 - 4,9m
< 5m

Data fra Geodatastyrelsen, DHM, WMS-tjeneste. Læs mere her.

Kommuneinformation - Odder

Kommunen

Tlf.: 87 80 33 33
Web: www.odder.dk
Indbyggere: 21.773

Skattesatser

Kommuneskat (%): 25,1
Kirkeskat (%): 1
Grundskyldspromille: 30,32

Småbørn

Månedstakst Tal i parentes angiver betalingsmåneder pr. år.
Dagpleje: 2729 (11)
Vuggestue: 2914 (11) uden kost
Børnehave: 2050 (11) med kost-1622 (11) uden kost
Pasningsgaranti:
Odder kommune har pasningsgaranti med en ansøgningsfrist på 3 måneder.

Skolebørn

Skolefritidsordninger: Skolefritidsordninger: Mprgenpasning: 132 kr. mdl. i 11 mdr. Eftermiddag: 1372 kr. Fuld tid: 1504 kr. mdl.
Tilbud efter skoletid:
For skolebørn er der tilbud om skolefritidsordning til og med 3. klasse. Herefter er der mulighed for daglige fritidsaktiviteter i klub.
Antal kommunale skoler: 7
Antal private- og friskoler: 4
Gymnasier mv.:
Amtsgymnasiet i Odder

Offentlig transport

Togstationer:
Privatbane Århus-Odder

Demografi

Tal i parentes angiver gennemsnittet for hele landet
Børn (%): 22 (21)
Unge (%): 7 (9)
Ældre (%): 20 (18)
U. uddannelse (%): 19 (25)
M. videreg. uddannelse (%): 33 (33)

Anden offentlig service

Sygehuse:
Ingen offentlige sygehuse

Data er leveret af Bureau 2000. Oplysninger om børnpasning bygger på de seneste oplysninger, kommunen har givet til Bureau 2000.Oplysninger om ændringer i disse forhold vil normalt blive indarbejdet i oversigten senest 14 dage efter, at oplysningerne er modtaget fra kommunen. Eventuelle henvendelser til Bureau 2000: Tlf. 44 66 22 64, fax 44 66 22 75, e-mail: info@bureau2000.dk. Data er senest opdateret Januar 2015.


Se mere statistik

Alle tal og grafer er hentet fra Realkreditrådets opgørelser over boligsalg i Danmark. Der offentliggøres ikke m2-priser på postnummer- og kommuneniveau, hvis de bagvedliggende handler er færre end 5 pr. kvartal. Det er derfor i visse tilfælde ikke muligt at vise statistik over udviklingen i salgspriserne i portnummeret.
Hent salgsopstillingen Modtag nyheder om ejendommen

Om ejendommen

Boligtype Villa
Boligareal 465 m²
Grundareal
Heraf vej
7.560 m²
205 m²
Erhvervsareal 0 m²
Matrikel / Lejl. nr. Matrikel: 14a, Kysing By, Saksild
Ejendomsværdi 4.000.000 DKK
Grundværdi 341.500 DKK
Hent salgsopstillingen 1205 downloads

Lån fra 5% - uden om banken

Står din bank i vejen for købet af din drømmebolig, så kontakt UdenomBanken.


Beregn og lån Sponsoreret indhold

Auktion

Ugedag Tirsdag
Dato 20. mar 2018
Tidspunkt 11:00
Retskreds Århus
Auktionssted
Retten i Århus, Retssal K1
Kannikegade 16
8000 Århus C
T: 99 68 78 05
E: foged.arh@domstol.dk
W: Retten i Århus
08.30-15.00
AS-Nr 20-4/2018
Auktionsnr. 1
Annonceret i Statstidende 21. feb 2018
Størstebeløb 87.771 DKK

Advokat

Charlotte Jarland
Advokat Charlotte Jarland
CO Advokatfirmaet Strauss & Garlik
Adresse Holsteinsgade 19
8300 Odder
Telefon 87801250
Journalnr. 033424

Information om fremvisning

Der afholdes besigtigelse på ejendommens adresse fredag den 09.03.2018 kl. 13.00.

Kontakt rekvirenten advokat Charlotte Jarland på cj@advohus.dk for aftale om tidspunkt.

Auktionsdokumenterne kan efterses hos rekvirenten eller Retten i Århus, Retssal K1 med henvisning til As nr. 20-4/2018

Til potentielle købere

kr.
kr.
kr.
Modtag nyheder vedr. auktionen

Ejendommens historik

Salgshistorik

Dato Pris
27-03-03 764.316 DKK
12-09-06 2.400.000 DKK

Udbudshistorik

Dato Dage Pris

Solgt på vejen

Se tidligere solgte på vejen her →